Australi regelt deal over mijnbelastingsregimes

SYDNEY, 2 juli (Reuters) De regering van Australi zal afzonderlijke belastingregimes introduceren voor de onshore aardolie-industrie en kolen en moncler jassen dames ijzererts in het kader van een compromis deal met mijnwerkers die vrijdag vroeg aangekondigd worden, volgens berichten in de media.

IJzererts en steenkool zouden worden belast tegen een lager tarief moncler jas heren sale dan de oorspronkelijk voorgestelde 40 procent, terwijl de onshore aardolie- en gasindustrie https://www.monclerjassenherenoutlet.nl moncler uitverkoop belast moncler jassen zal worden tegen een moncler sale tarief van 40 procent en onder vergelijkbare voorwaarden als de offshore-sector, aldus de Australian Financial Review. kennis van de deal.

Het triggerpoint voor de belasting zou ook worden verhoogd tot ongeveer 2018 moncler 12 procent, een stijging ten opzichte van een eerder voorstel voor ongeveer 5 procent, met het exacte percentage afhankelijk van 10-jarige Australische staatsobligaties.

Het tarief zal van toepassing moncler jassen dames sale zijn op de marktwaarde van mijnwerkers bestaande activa moncler jas dames sale in plaats van de boekwaarde zoals eerst voorgesteld, waarvan wordt verwacht dat het de bezorgdheid van de belasting zou retroactief verminderen, aldus de krant.

Om wat geld te besparen, wordt verwacht dat het compromis een eerder voorstel uitsluit voor moncler jassen heren sale een korting van 40 procent moncler outlet op voorhand en een korting op de exploratie.

De regering had oorspronkelijk verwacht dat de nieuwe mijnbelasting $ moncler nederland 12 miljard ($ 10 miljard) zou moncler jassen heren opbrengen in de twee jaar tot moncler outlet sale juli moncler jas sale 2014, en moncler dames had het geld geoormerkt voor infrastructuuruitgaven moncler jassen dames sale en een vermindering van het vennootschapsbelastingtarief van 30 procent tot 28 procent te financieren door medio 2014.

De regering had gewaarschuwd dat eventuele tekorten in de belastinginkomsten voor mijnbouw waarschijnlijk zouden voortvloeien uit geplande infrastructuuruitgaven of een moncler jas heren uitstel zouden kunnen zijn van of nadenken over verlagingen van de vennootschapsbelasting en plannen om door moncler jas dames werkgevers gefinancierde pensioenuitkeringen te verhogen.

Penningmeester Wayne Swan heeft herhaaldelijk gezegd dat elke verlaging van de moncler jas outlet inkomsten uit de mijnbelasting geen moncler heren invloed zou hebben op het begrotingsoverschot van het voorspelde A $ 1 miljard van de regering in het jaar tot 30 juni 2013.

De voorgestelde mijnbouwbelasting bedreigt volgens mijnbouwbedrijven moncler jassen outlet meer dan $ 20 miljard, maar er is nog geen groot project gesloopt en enkele zijn zelfs vooruitgeschoven sinds de belasting werd onthuld op 2 mei (2230 GMT) op vrijdag. (Rapporterend door Balazs Koranyi en Michael Smith).